Hogyan készítsük fel az autót a nyári szezonra? Mutatjuk

Hogyan készítsük fel az autót a nyári szezonra? Mutatjuk Most, hogy itt a nyár és a jó idő, egyre több programot és utazást tervezünk családunkkal, barátainkkal, ezért kiemelten fontos, hogy autónkat felkészítsük a nyári időszakra, körülményekre. 

Évszakváltáskor a szokásos kötelező ellenőrzési pontok a következők szoktak lenni: gumicsere, a gumik állapotának felmérése, az akkumulátor töltöttségi szintje, klímatisztítás, az olajszint ellenőrzése vagy az ablakmosó folyadék feltöltése. A biztonság és felkészültség akkor is fontos, ha csak a közeli boltba megyünk el, de még hangsúlyosabbá válik egy hosszabb autóút előtt. Az MVM Úton SOS autós asszisztencia biztosításával útközben is biztonságban tudhatja családját és barátait. 

Az Úton SOS asszisztencia biztosítás azonnali segítséget nyújt a nap 24 órájában a gépjárművel történő közlekedés során – függetlenül az autó életkorától és típusától – az alábbi esetekben: 

  • lerobbant a gépjármű, vagy el sem indul műszaki meghibásodás vagy baleset miatt,
  • lemerült az akkumulátor,
  • kifogyott az üzemanyag, vagy a vezető kizárta magát az autóból.

Autómentős partnereink ingyenes kiszállással egész Európában rendelkezésre állnak (Európa csomag esetén), sőt, Magyarországon 1 órán belül kiérkeznek és segítenek, hogy az autó mielőbb újra menetképes legyen: lehetőség szerint az út mentén orvosolják a hibát, vagy ha ez nem lehetséges, beszállítják a gépjárművet a legközelebbi szervizbe. Kötbért fizetünk, ha Magyarországon történt esemény kapcsán az autómentő kicsúszik a garantált 1 órán belüli kiérkezési időből.

Bővebb információ: https://mvmbiztositas.hu/utonsos-asszisztencia-biztositas