Hirdetmény

MVM Otthon biztosítások kedvezményes igénybevételi lehetőségéről


„Most mi álljuk a biztonságát” online kampány


Érvényes: 2021.06.09–2021.07.15. Meghosszabbítva 2021.08.31-ig. Lezárult. 

Az Úton SOS Belföld és Európa csomagok, valamint az Otthon Gondoskodás családi baleset-biztosítás Extra csomag online megrendelése esetén a biztosítás havidíját az első három hónapban elengedjük. A havidíjmentességet a kockázatviselés kezdetétől számított első három hónapban biztosítjuk. A kedvezményes havidíj csak online szerződéskötés esetén, a www.mvmbiztositas.hu weboldalon a megrendelő űrlap kitöltésével és a megfelelő kedvezménnyel jelölt termék beállításával, rögzítésével érvényesíthető. A kedvezményes lehetőség akkor is beállításra kerül, ha weboldalról történő visszahívási igény során történik a szerződéskötés.

Kedvezményes termékek: 

Úton SOS Belföld és Európa csomagok

  • Úton SOS Belföldi csomag (Otthon SOS vészelhárítás szolgáltatás mellett) – 590 Ft/hó
  • Úton SOS Európa csomag (Otthon SOS vészelhárítás szolgáltatás mellett) – 890 Ft/hó
  • Úton SOS Belföld csomag – 790 Ft/hó (önállóan)
  • Úton SOS Európa csomag – 1090 Ft/hó (önállóan)
  • Az Úton SOS biztosítási csomagokat Ön lakossági ügyfélként a havi számlázású MVM-energiaszolgáltatási (gáz-)számlájához tudja igénybe venni, amennyiben nem előre fizető mérővel rendelkezik.

         https://mvmbiztositas.hu/utonsos-asszisztencia-biztositas

Otthon Gondoskodás családi baleset-biztosítás Extra csomag

  • Otthon Gondoskodás családi baleset-biztosítás Extra csomag – 890 Ft/hó
  • Az Otthon Gondoskodás családi baleset-biztosítás Extra csomag Ön lakossági ügyfélként a havi számlázású MVM-energiaszolgáltatási (áram- vagy gáz) számlájához tudja igénybe venni, amennyiben nem előre fizető mérővel rendelkezik.

         https://mvmbiztositas.hu/baleset-biztositas 

Az online kampány időszaka alatt a kedvezményes csatlakozási lehetőségek feltételeit a „Most mi álljuk a biztonságát” című hirdetmény tartalmazza, a jelen hirdetményben csak a kedvezményes online csatlakozásra vonatkozó speciális feltételek vannak meghatározva. A hirdetmény egyoldalú módosításának jogát fenntarjuk.

A kampányban kedvezményesen igénybe vehető biztosítási termékek, valamint minden egyéb MVM Otthon biztosítási termék részletes leírását és az igénybevétel feltételeit az Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmazza.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések itt érhetők el: 
https://mvmbiztositas.hu/gyik/utonsos 
https://mvmbiztositas.hu/gyik/gondoskodas