HÍREK – Új baleset-biztosítási csomagok a láthatáron

HÍREK – Új baleset-biztosítási csomagok a láthatáron Végre beköszöntött a csillagászati tavasz! Már alig várjuk, hogy kiszabaduljunk a természetbe, hiszen a jó idővel egyre több a kültéri szórakozási lehetőség és szabadidős tevékenység. De bármekkora lendülettel is csapunk bele a „szabadságba”, ne feledjük, az ördög nem alszik, ezért semmiképpen ne hanyagoljuk el saját biztonságunk védelmét.

Amint az időjárás megengedi, elindul a kertészkedés is, amelynek során megannyi éles, szúrós eszközt, gépet használunk a kert előkészítéséhez, hogy az a legszebb fényében tündököljön, vagy zamatos ízű zöldségeket, gyümölcsöket termeljen. A jó idővel előkerülnek a biciklik, rollerek, futóbiciklik, kismotorok. Van, aki most tanul valamelyik eszközzel közlekedni, van, aki már figurázik, vagánykodik velük. Bármelyik csoportba is soroljuk magunkat vagy családtagunkat, a váratlan balesetek sajnos bármikor előfordulhatnak. Egyre többen látogatják a játszótereket, ahol a gyerekek a játékok legmagasabb pontjára másznak fel, még ha az nem is feltétlenül mászókának készült. Megkezdődik a kirándulások és sajnos a kullancsveszély időszaka is. A váratlan dolgokra nehéz felkészülni, de egy jó baleset-biztosítás mégis sokat segíthet egy-egy ilyen helyzetben.

Eddig is gondoltunk minden eshetőségre, de ha lehet ilyet mondani, most emeltük a tétet. Népszerű baleset-biztosítási csomagjainkat bővítettük úgynevezett OPTI termékeinkkel, így még jelentősebb anyagi támogatást nyújtunk balesetek bekövetkezésekor. 
Nézze meg Otthon Gondoskodás baleset-biztosítási csomagjainkat, és válassza ki az Ön vagy családja számára a legmegfelelőbbet. Biztosítási termékeinket pár perc alatt online megrendelheti, és a havi díjakat is egyszerűen, az energiaszámlájával együtt tudja fizetni. 
Gondoskodjon saját és családja védelméről! Kössön biztosítást egyszerűen, online!