Otthon Digitális Védelem biztosítás

Otthon Digitális Védelem biztosítás

Személyes adatai biztonságáért


NYEREMÉNYJÁTÉK!
Ha az MVM Biztosítás weboldalon keresztül az Otthon Digitális Védelem biztosítást CSOMAGBAN együtt köti meg az Otthon SOS Komfort asszisztencia biztosítással, akkor Ön lehet a 4 szerencsés egyike, aki 100 000 Ft értékű Online Márkaboltok vásárlási utalvány tulajdonosa lehet.
A nyereményjáték időtartama: 2022. október 20 – 2022. december 15.

Nyereményjáték szabályzat


Nem tudja beállítani a wifi routert? Vírustámadás érte laptopját és elvesztek a dokumentumai? Webshopos vásárláshoz használták bankkártyája adatait? Nem érkezett meg rendelése a webáruházból? Szeretné elkerülni az adathalász támadásokat?

Az MVM Otthon Digitális Védelem biztosításszolgáltatásunkkal megoldást nyújtunk:

 • Informatikai hardver- és szoftvereszközökkel kapcsolatos problémákra;

 • Jogi érdekeinek a magánélet szférájában, más személyek magatartása következtében elszenvedett sérelmére; pl. információs bűncselekményekre, bankkártyával való visszaélésre, online kötött szerződésekkel kapcsolatos jogi viták esetére;

 • Személyazonosság-lopásra és személyazonossággal való visszaélésre;

 • Bankkártyáinak és egyéb hivatalos okmányainak és kulcsainak egyidejű ellopására, elrablására vagy elvesztésére;

 • ATM-es rablótámadásra vagy készpénzfelvételi tranzakcióra kényszerítés esetén.


Élvezze a biztonságos internet szabadságát!

Élőhangos, nonstop telefonos információ és segítségnyújtás
Adatmentés, adat-helyreállítás teljesítése
Személyazonosság és digitális védelemi szoftveres támogatás akár 5 eszközre
Bank-, hitel- és internetkártyával való visszaélés fedezése
Bankkártya, kulcsok és hivatalos okmányok pótlásának költségtérítése, szükség esetén külföldi asszisztenciaszolgáltatás
ATM-készpénzfelvétellel kapcsolatos rablás térítése
IT-és jogi asszisztencia
Egyszerűen, az energiaszámlájával együtt fizetheti a biztosítás havi díját

Teljes körű ügyintézés

 • A szolgáltatások bejelentésére 0-24 órában van lehetőség.
 • Nincsenek váratlan kiadások, előre nem látott költségek baj esetén, ezeket a Biztosító téríti a limitösszegig.
 • Az összes dokumentum beérkezését követően gyorsan (egy héten belül) megtörténik a kifizetés.
 • Digitális adathordozóról történő adatok elvesztése esetén nem kell szolgáltató kereséssel időt vesztegetnie, megbízható, szerződött és rendszeresen ellenőrzött partnerekkel dolgozunk.
 • Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, szolgáltatásra.
 • Bármely informatikai probléma esetén képzett szakember segít telefonon vagy távoli hozzáférésen keresztül, csak egy telefonhívás kell hozzá (amelyre élő hang válaszol).
 • Gyors jogi tanácsadás telefonon online vásárlás vagy bankkártyával történő visszaélés esetén. Az első lépések, lehetőségek feltérképezése mindig fontos, ebben segít a szolgáltatás.
 • Személyazonosság és digitális védelem szolgáltatásunkkal mérsékeljük annak kockázatát, hogy illetéktelen személyek jussanak az online térben keringő bizalmas adatokhoz, információkhoz. A szolgáltatással a Biztosított által használt eszközöket (számítógép, tablet, okostelefon) védjük az adathalászok ellen.
Digitális Védelem portál: https://www.digitalisvedelem.mvm.europ-assistance.hu/

SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGOK 

▼ MVM Otthon Digitális Védelem Alap csomag


IT-asszisztencia
Pl. e-mail-beállítás, internetkapcsolat beállítása, általános Office-beállítás támogatása, jogtiszta szoftver telepítése, operációs rendszer és csatlakoztatott eszközök telepítése, e-mail-szinkronizáció, vírusok, kémprogramok eltávolítása.
A szolgáltatást telefonon és távoli hozzáférés útján nyújtja a Biztosító; egy kockázatviselési időszakon belül legfeljebb 2 alkalommal, maximum alkalmanként 60 perces időtartamban vehető igénybe.
Jogi asszisztencia
Információs bűncselekményekkel, elektronikus úton kötött szerződésekkel kapcsolatos segítségnyújtás.
A jogi szakértő által nyújtott telefonos tanácsadás maximum kétszer vehető igénybe egy kockázatviselési időszakon belül, alkalmanként maximum 60 perc erejéig.
Személyazonosság és digitális védelem szolgáltatás
A szoftveralapú, személyiséglopás elleni digitális védelmi megoldás elérhető 5 db személyi számítógépen, illetve laptopon és 5 db mobileszközön.
Egy alkalommal kérheti a szolgáltatás újbóli aktiválását díjmentesen a Biztosított, ha azt a szerződés tartama alatt megszünteti.

 

▼ MVM Otthon Digitális Védelem Plusz csomagA Plusz csomag szolgáltatásai:
A csomag tartalmazza az Alap csomagot. 

Bankkártya, kulcsok és hivatalos okmányok pótlása: 
 • pótlási költség 50 000 Ft-ig; 
 • külföldi asszisztenciaszolgáltatás legfeljebb 150 000 Ft-ig (szállás megszervezése és térítése 3 csillagos szállodában; továbbutazás megszervezése – vonattal, távolsági busszal – és annak térítése 2. osztályon; több mint 6 óra esetén repülőgéppel turistaosztályon). 
ATM-készpénzfelvétellel kapcsolatos rablás: a Biztosító megtéríti az elrabolt készpénz összegét és a tranzakcióhoz kapcsolódó banki díjakat legfeljebb 150 000 Ft-ig. A kockázatviselési időszakon belül egy biztosítási eseményből eredően nyújt szolgáltatást a Biztosító.

Kártyával való visszaélés: a Biztosító megtéríti az olyan, biztosítási eseménynek minősülő, illetéktelen tranzakciók összegét, amelyeket a pénzintézet nem térít meg, 150 000 Ft-ig. Egy kockázatviselési időszakon belül egy biztosítási eseményből eredően nyújt szolgáltatást a Biztosító.

▼ MVM Otthon Digitális Védelem Prémium csomagA Prémium csomag szolgáltatásai:
 • A csomag tartalmazza az Alap és Plusz csomagokat. 
 • Adatmentés: a Biztosító megszervezi az adatok helyreállítását az ÁSZF szerinti adattároló eszközök meghibásodása esetében, és 10%, de minimum 10 000 Ft önrész levonásával megtéríti a helyreállítás költségeit a biztosítási összeg keretein belül (legfeljebb 250 000 Ft-ig). A szolgáltatás igénybevétele 30 napos várakozási időhöz kötött.
   

▼ MVM Otthon Digitális Védelem Prémium Plusz csomagA Prémium Plusz csomag szolgáltatásai:
 • A csomag tartalmazza az Alap, a Plusz és a Prémium csomagokat magasabb biztosítási összegekkel.
 

KÉT BIZTOSÍTÁS = KEDVEZMÉNYES HAVI DÍJ

Kössön két biztosítást egyszerre, vagy rendelje meg a már meglévő biztosítása mellé.
 

Mikor kedvezményes a havidíj?

 • Ha az MVM Digitális Védelem Plusz vagy Prémium biztosítás mellé Otthon SOS Komfort háztartási vészhelyzetekre megoldást nyújtó biztosítást köt, akkor kedvezőbb áron veheti igénybe digitális védelmi csomagjainkat.
 • Ha 2022. szeptember 1-je előtt kötötte meg valamely Otthon SOS vészhelyzeti asszisztenciabiztosításunkat (Otthon SOS Alap, Plusz, Gázszerviz, Gázőrzők, Gázőrzők Plusz, Házmester-24), vagy van korábban megkötött és élő Otthon SOS Komfort biztosítása, akkor az MVM Digitális Védelem Plusz és Prémium biztosítási csomagjainkat kedvezőbb áron veheti igénybe.

 


BIZTOSÍTÁSOK KÖTÉSI KOMBINÁCIÓI

A biztosítások önálló termékként, csomagban vagy kiegészítő biztosításként érhetők el. 

Önállóan: Az adott biztosítás önálló termékként kerül megkötésre, nem tartalmaz további szolgáltatásokat. 

Csomagban: A biztosítás Otthon SOS Komfort csomaggal együtt kerül megkötésre, a csomag tartalmazza az Otthon SOS Komfort szolgáltatásait. 

Kiegészítő biztosításként: Az adott biztosítás kiegészítő termékként kerül megkötésre, korábban megkötött Otthon SOS vészelhárítási szolgáltatás, vagy korábban megkötött és élő Otthon SOS Komfort biztosítás mellé.

Csomagok

* Kedvezményes havidíjra abban az esetben jogosult, ha 2022. szeptember 1-je előtt csatlakozott már valamely csoportos biztosítási szerződés keretében elérhető Otthon SOS vészhelyzeti asszisztencia szolgáltatást tartalmazó szerződéshez (Otthon SOS Alap, Plusz, Gázszerviz, Gázőrzők, Gázőrzők Plusz, Házmester-24), vagy van korábban megkötött és élő Otthon SOS Komfort biztosítása.
**A Biztosító megszervezi az adatok helyreállítását az ÁSZF szerinti adattároló eszközök meghibásodása esetében, és 10%, de minimum 10 000 Ft önrész levonásával megtéríti a helyreállítás költségeit a biztosítási összeg keretein belül (legfeljebb 250 000 Ft-ig).
***A Biztosító megszervezi az adatok helyreállítását az ÁSZF szerinti adattároló eszközök meghibásodása esetében, és 10%, de minimum 10 000 Ft önrész levonásával megtéríti a helyreállítás költségeit a biztosítási összeg keretein belül (legfeljebb 500 000 Ft-ig).

DIGITÁLIS VÉDELEM SZOFTVER


Megoldás személyazonosság-lopás és személyazonossággal való visszaélés ellen. 
 


A szolgáltatás laptopra és személyi számítógépre, valamint mobileszközökre alkalmazható szoftverből, valamint a biztonsági portálon megadott adatok monitoringjából és az annak alapján készített biztonsági jelentésekből és riasztásokból áll.
 
Hogyan védi Önt?
Az interneten és a sötét weben található személyes adatok egyidejű megfigyelése, a számítógépére és laptopjára telepített online adatvédelem, a mobil adatvédelem (Mobile Protection Suite) az okostelefonján és táblagépén, valamint a 24 órás ügyfélszolgálat biztosítja azt, hogy Ön mindig egy lépéssel az értékes adatai megszerzésére törekvő adathalászok és csalók előtt járjon.

A Digitális Védelem szoftver nem biztosítja az adatok és a személyazonosság teljeskörű védelmét. A Biztosított kifejezetten nem hagyatkozhat a jelen szolgáltatásra, mint személyes adatai és személyazonossága védelmének egyetlen eszközére.

 

Személyazonosság figyelése

A Digitális Védelem rendszer folyamatosan figyeli érzékeny adatait az interneten és a sötét weben, melyekhez kockázati pontszámokat ad, és személyes adat találata esetén figyelmezteti Önt. Adjon meg tetszőleges számú személyes adatot (e-mail-címek, bankszámlaszámok, hitelkártyaszámok, útlevélszámok stb.), amelyeket egy speciális kereső segítségével monitorozunk az általános interneten és a sötét weben.

Online adatvédelem (Online Data Protection Suite)

Kódol minden billentyűleütést a számítógépén és laptopján, megakadályozza, hogy képernyőfelvételt készítsenek a számítógépéről, továbbá figyelmeztetést küld az adathalász webhelyekre való navigálás előtt. A PhishBlock és a DataScrambler eszközökkel megvédheti a számítógépén és a laptopján lévő személyes és pénzügyi adatokat. A szoftver gyors letöltésével nyugodtan kereshet az interneten, küldhet elektronikus üzenetet és intézheti online vásárlását.

Mobil adatvédelem (Mobile Protection Suite)

Megakadályozza, hogy a rosszindulatú alkalmazások titokban fényképeket készítsenek az eszközének kijelzőjéről, és kódol minden billentyűleütést a háttérben a biztonságos billentyűzet használatakor. Az applikáció gyorsan letölthető az App Store-ból vagy a Google Play áruházból, és lehetővé teszi útközben is a biztonságos böngészést, a bankolást és az online vásárlást.

Ügyfélszolgálat  +36 1 465 3689

Ügyfélszolgálatunk 24 órás elérhetőséggel rendelkezik a Digitális Védelemmel kapcsolatos kérdések megválaszolásához. Ezenkívül segítséget és tanácsokat kérhet személyazonosság-lopások és csalások megelőzéséhez.

 

A Biztosító a kockázatviselés időpontjától számítva legkésőbb 10 munkanapon belül a megadott e-mail-címre aktiváló értesítést küld a szolgáltatás igénybevételéhez.

Egyszerű működés

 • Informatikai/jogi asszisztencia igénybevételéhez, valamint biztosítási esemény esetén 24 órán belül hívja a +36 1 465 3689-es telefonszámot!
 • Telefonos tanácsadás vagy biztosítási esemény bejelentése.
 • A biztosítási esemény kedvező elbírálása esetén a Biztosító elindítja a díj kifizetését.

Megrendelés

Számlakép