Otthon Digitális Védelem biztosítás

Otthon Digitális Védelem biztosítás

Személyes adatai biztonságáért


Nem tudja beállítani a wifi routert? Vírustámadás érte laptopját és elvesztek a dokumentumai? Webshopos vásárláshoz használták bankkártyája adatait? Nem érkezett meg rendelése a webáruházból? Szeretné elkerülni az adathalász támadásokat?


Az MVM Otthon Digitális Védelem biztosítási szolgáltatásunkkal megoldást nyújtunk:

 • Informatikai hardver- és szoftvereszközökkel kapcsolatos problémákra;

 • Jogi érdekeinek a magánélet szférájában, más személyek magatartása következtében elszenvedett sérelmére; pl. információs bűncselekményekre, bankkártyával való visszaélésre, online kötött szerződésekkel kapcsolatos jogi viták esetére;

 • Személyazonosság-lopásra és személyazonossággal való visszaélésre;

 • Bankkártyáinak és egyéb hivatalos okmányainak és kulcsainak egyidejű ellopására, elrablására vagy elvesztésére;

 • ATM-es rablótámadásra vagy készpénzfelvételi tranzakcióra kényszerítés esetén.


Élvezze a biztonságos internet szabadságát!

Élőhangos, nonstop telefonos információ és segítségnyújtás
Adatmentés, adat-helyreállítás teljesítése
Személyazonosság és digitális védelemi szoftveres támogatás akár 5 eszközre
Bank-, hitel- és internetkártyával való visszaélés fedezése
Bankkártya, kulcsok és hivatalos okmányok pótlásának költségtérítése, szükség esetén külföldi asszisztenciaszolgáltatás
ATM-készpénzfelvétellel kapcsolatos rablás térítése
IT-és jogi asszisztencia
Egyszerűen, az energiaszámlájával együtt fizetheti a biztosítás havi díját

Teljes körű ügyintézés

 • A szolgáltatások bejelentésére 0-24 órában van lehetőség.
 • Nincsenek váratlan kiadások, előre nem látott költségek baj esetén, ezeket a Biztosító téríti a limitösszegig.
 • Az összes dokumentum beérkezését követően gyorsan (egy héten belül) megtörténik a kifizetés.
 • Digitális adathordozóról történő adatok elvesztése esetén nem kell szolgáltató kereséssel időt vesztegetnie, megbízható, szerződött és rendszeresen ellenőrzött partnerekkel dolgozunk.
 • Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, szolgáltatásra.
 • Bármely informatikai probléma esetén képzett szakember segít telefonon vagy távoli hozzáférésen keresztül, csak egy telefonhívás kell hozzá (amelyre élő hang válaszol).
 • Gyors jogi tanácsadás telefonon online vásárlás vagy bankkártyával történő visszaélés esetén. Az első lépések, lehetőségek feltérképezése mindig fontos, ebben segít a szolgáltatás.
 • Személyazonosság és digitális védelem szolgáltatásunkkal mérsékeljük annak kockázatát, hogy illetéktelen személyek jussanak az online térben keringő bizalmas adatokhoz, információkhoz. A szolgáltatással a Biztosított által használt eszközöket (számítógép, tablet, okostelefon) védjük az adathalászok ellen. Digitális Védelem portál: https://www.digitalisvedelem.mvm.europ-assistance.hu/

A BIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK SZOLGÁLTATÁSAI 


 

MVM Otthon Digitális Védelem Alap csomag

 

Az Alap csomag szolgáltatásai:
•    IT - asszisztencia
Pl. e-mail-beállítás, internetkapcsolat beállítása, általános Office-beállítás támogatása, jogtiszta szoftver telepítése, operációs rendszer és csatlakoztatott eszközök telepítése, e-mail-szinkronizáció, vírusok, kémprogramok eltávolítása.
A szolgáltatást telefonon és távoli hozzáférés útján nyújtja a Biztosító; egy kockázatviselési időszakon belül legfeljebb 2 alkalommal, maximum alkalmanként 60 perces időtartamban vehető igénybe.
•    Jogi asszisztencia
Információs bűncselekményekkel, elektronikus úton kötött szerződésekkel kapcsolatos segítségnyújtás.
A jogi szakértő által nyújtott telefonos tanácsadás maximum kétszer vehető igénybe egy kockázatviselési időszakon belül, alkalmanként maximum 60 perc erejéig.
•    Személyazonosság és digitális védelem szolgáltatás
Online portál, 5 db személyi számítógépen, illetve laptopon és 5 db mobileszközön elérhető, szoftveralapú személyiséglopás elleni digitális védelmi megoldás.
Ha a Biztosított a szerződés tartama alatt megszünteti a szolgáltatást, annak újbóli aktiválását egy alkalommal kérheti díjmentesen.


MVM Otthon Digitális Védelem Plusz csomag

 

A Plusz csomag szolgáltatásai:
•    A csomag tartalmazza az Alap csomagot. 
•    Bankkártya, kulcsok és hivatalos okmányok pótlása:

 • pótlási költség 50 000 Ft-ig; 

 • külföldi asszisztenciaszolgáltatás legfeljebb 150 000 Ft-ig szállás megszervezése és térítése 3 csillagos szállodában; 

 • továbbutazás megszervezése – vonattal, távolsági busszal – és annak térítése 2. osztályon, több mint 6 óra esetén repülőgéppel turistaosztályon.

•    ATM-készpénzfelvétellel kapcsolatos rablás: a Biztosító megtéríti az elrabolt készpénz összegét és a tranzakcióhoz kapcsolódó banki díjakat legfeljebb 150 000 Ft-ig. A kockázatviselési időszakon belül egy biztosítási eseményből eredően nyújt szolgáltatást a Biztosító.
•    Kártyával való visszaélés: a Biztosító megtéríti az olyan, biztosítási eseménynek minősülő, illetéktelen tranzakciók összegét, amelyeket a pénzintézet nem térít meg, 150 000 Ft-ig. Egy kockázatviselési időszakon belül egy biztosítási eseményből eredően nyújt szolgáltatást a Biztosító.


MVM Otthon Digitális Védelem Prémium csomag

 

A Prémium csomag szolgáltatásai:
•    A csomag tartalmazza az Alap és Plusz csomagokat. 

•    Adatmentés és adathelyreállítás: a Biztosító megszervezi az adatok helyreállítását az ÁSZF szerinti adattároló eszközök meghibásodása esetében, és 10%, de minimum 10 000 Ft önrész levonásával megtéríti a helyreállítás költségeit a biztosítási összeg keretein belül (legfeljebb 250 000 Ft-ig). A szolgáltatás igénybevétele 30 napos várakozási időhöz kötött.

Csomagok

*Ha Biztosított az MVM Otthon Digitális Védelem Plusz vagy Prémium csomagját Otthon SOS biztosítás mellé köti, akkor a biztosítást kedvezményes havidíjjal veheti igénybe. Amennyiben az Otthon SOS biztosítási csomag bármilyen okból megszűnik, a megszűnést követő évfordulótól a Biztosított nem jogosult a díjkedvezményre.
**A Biztosító megszervezi az adatok helyreállítását az ÁSZF szerinti adattároló eszközök meghibásodása esetében, és 10%, de minimum 10 000 Ft önrész levonásával megtéríti a helyreállítás költségeit a biztosítási összeg keretein belül (legfeljebb 250 000 Ft-ig).

DIGITÁLIS VÉDELEM SZOFTVER


Megoldás személyazonosság-lopás és személyazonossággal való visszaélés ellen. 
 

A szolgáltatás laptopra és személyi számítógépre, valamint mobileszközökre alkalmazható szoftverből, valamint a biztonsági portálon megadott adatok monitoringjából és az annak alapján készített biztonsági jelentésekből és riasztásokból áll.
 
Hogyan védi Önt?
Az interneten és a sötét weben található személyes adatok egyidejű megfigyelése, a számítógépére és laptopjára telepített online adatvédelem, a mobil adatvédelem (Mobile Protection Suite) az okostelefonján és táblagépén, valamint a 24 órás ügyfélszolgálat biztosítja azt, hogy Ön mindig egy lépéssel az értékes adatai megszerzésére törekvő adathalászok és csalók előtt járjon.

A Digitális Védelem szoftver nem biztosítja az adatok és a személyazonosság teljeskörű védelmét. A Biztosított kifejezetten nem hagyatkozhat a jelen szolgáltatásra, mint személyes adatai és személyazonossága védelmének egyetlen eszközére.

 

Személyazonosság figyelése

A Digitális Védelem rendszer folyamatosan figyeli érzékeny adatait az interneten és a sötét weben, melyekhez kockázati pontszámokat ad, és személyes adat találata esetén figyelmezteti Önt. Adjon meg tetszőleges számú személyes adatot (e-mail-címek, bankszámlaszámok, hitelkártyaszámok, útlevélszámok stb.), amelyeket egy speciális kereső segítségével monitorozunk az általános interneten és a sötét weben.

Online adatvédelem (Online Data Protection Suite)

Kódol minden billentyűleütést a számítógépén és laptopján, megakadályozza, hogy képernyőfelvételt készítsenek a számítógépéről, továbbá figyelmeztetést küld az adathalász webhelyekre való navigálás előtt. A PhishBlock és a DataScrambler eszközökkel megvédheti a számítógépén és a laptopján lévő személyes és pénzügyi adatokat. A szoftver gyors letöltésével nyugodtan kereshet az interneten, küldhet elektronikus üzenetet és intézheti online vásárlását.

Mobil adatvédelem (Mobile Protection Suite)

Megakadályozza, hogy a rosszindulatú alkalmazások titokban fényképeket készítsenek az eszközének kijelzőjéről, és kódol minden billentyűleütést a háttérben a biztonságos billentyűzet használatakor. Az applikáció gyorsan letölthető az App Store-ból vagy a Google Play áruházból, és lehetővé teszi útközben is a biztonságos böngészést, a bankolást és az online vásárlást.

Ügyfélszolgálat  +36 1 465 3689

Ügyfélszolgálatunk 24 órás elérhetőséggel rendelkezik a Digitális Védelemmel kapcsolatos kérdések megválaszolásához. Ezenkívül segítséget és tanácsokat kérhet személyazonosság-lopások és csalások megelőzéséhez.

 

A Biztosító a kockázatviselés időpontjától számítva legkésőbb 10 munkanapon belül a megadott e-mail-címre aktiváló értesítést küld a szolgáltatás igénybevételéhez.

Egyszerű működés

 • Informatikai/jogi asszisztencia igénybevételéhez, valamint biztosítási esemény esetén 24 órán belül hívja a +36 1 465 3689-es telefonszámot!
 • Telefonos tanácsadás vagy biztosítási esemény bejelentése.
 • A biztosítási esemény kedvező elbírálása esetén a Biztosító elindítja a díj kifizetését.

Megrendelés