Kisállat-biztosítás

Kisállat-biztosítás

SEGÍTÜNK KIFIZETNI AZ ÁLLATORVOSI SZÁMLÁKAT


Kisállata orvosi kezelése baleset vagy betegség esetén súlyos összegekbe kerülhet. 
Az Otthon SOS Kedvenc kisállat-biztosítási csomagunk biztosítási időszakonként (12 havonta) jelentős, akár összesen 300.000 Ft anyagi segítséget biztosít betegség, baleset, elhullás kapcsán szükséges állatorvosi kezelések, valamint a kisállat által okozott károk költségeinek rendezésében. 

Milyen nehézségeink adódhatnak kis kedvenceinkkel? 

  • Hirtelen fellépő betegség, mely visszatérő is lehet.
  • Betegségből, balesetből származó orvosi ellátások és azokhoz tartozó extra költségek.
  • Balesetből származó elhullás és ebből adódó extra költségek.
  • A kialakult nehézségek esetén fontos, hogy tudjunk kis kedvenceinknek szakszerű és gondos ellátást biztosítani.

GONDOSKODJON KEDVENCÉRŐL!

Betegség- és baleset-biztosításnál nincs fajtakizárás, bármilyen kutyára, macskára érvényes
Komplex biztosítás kutyák és macskák részére (baleset, betegség, felelősség, elhullás)
Szabadon választható állatorvos
4 hónapnál idősebb és 8 évesnél fiatalabb kisállatra köthető
A már biztosított állat esetében a biztosítási védelem nem ér véget a korhatár elérésével
A biztosított tulajdonában, tartásában lévő kutyának, macskának nem szükséges a felhasználói helyen életvitelszerűen tartózkodnia
24 órás, élő hangos ügyfélszolgálat (ügyelet, állatorvosi rendelő, gyógyszertár, kisállat-felügyelet)
A díjat egyszerűen, az MVM-es energiaszámlájával együtt fizetheti

Teljes körű ügyintézés

  • Élő hangos, 24 órás telefonos információs és segítségnyújtási asszisztenciaszolgáltatás (+36 1 465 3780). Az asszisztenciaszolgáltatás információt ad állatorvosi rendelőkről, ügyeletről és gyógyszertárakról, kegyeleti szolgáltatásról (hamvasztás és urnaelhelyezés), állatpanziókról, állatszitter-lehetőségekről.
  • Magyarországon bármely bejegyzett állatorvosnál kezeltetheti kedvencét, legyen szó megszokott állatorvosáról vagy éjszakai ügyeleti kórházról. 
  • Állatorvosi szolgáltatásokkal összefüggő költségek térítésére: betegség, baleset, baleset miatti elhullás esetén.
  • Állatorvosi költségnek számít: az állat gyógykezelésével összefüggő állatorvosi munkadíj; szükségessé váló laboratóriumi és képalkotó vizsgalatok díja; műtét során az állat szervezetébe kerülő implantátum ára; az állatnak közvetlenül beadott diagnosztikusok és gyógyszerkészítmények ára; állatorvos által végzett eutanáziájának költségei.
  • Felelősségbiztosítás: a kis kedvenc megváltozott tevékenységének, magatartásának következtében fellépő személyi, tárgyi káresetek kártérítése.
  • Ha ugyanazon betegségből vagy balesetből eredően többször szükséges a kisállat orvosi kezelése, ezen kezelések összességére a szolgáltatási limit összegéig nyújt fedezetet a biztosítás, függetlenül attól, hogy ezek eltérő időpontokban történtek.

MILYEN KISÁLLATRA KÖTHETŐ A BIZTOSÍTÁS?

A biztosítás megkötésének időpontjában egészséges kutyára vagy macskára, amennyiben

  • már elmúlt 4 hónapos, de még nem töltötte be a 8. életévet,
  • rendelkezik chippel,
  • részesült a kötelező kezdő védőoltásokban (kutya esetén: szopornyica, Rubarth-kór, leptospirosis, parvovirosis és veszettség ellen; macska esetén: rhinotracheitis, panleukopenia és calicivírusos nátha ellen),
  • évente féregtelenítve van.

 


KÉT BIZTOSÍTÁS = KEDVEZMÉNYES HAVI DÍJ

Kössön két biztosítást egyszerre, vagy rendelje meg a már meglévő biztosítása mellé! 
 

Mikor kedvezményes a havi díj? 

  • Ha a Otthon SOS Kedvenc biztosítási csomagja mellé Otthon SOS Komfort háztartási vészhelyzetekre megoldást nyújtó biztosítást köt, akkor kedvezőbb áron veheti igénybe Otthon SOS Kedvenc biztosítási csomagunkat.
  • Ha 2022. szeptember 1-je előtt kötötte meg valamely Otthon SOS vészhelyzeti asszisztenciabiztosításunkat (Otthon SOS Alap, Plusz, Gázszerviz, Gázőrzők, Gázőrzők Plusz, Házmester-24), vagy van korábban megkötött és élő Otthon SOS Komfort biztosítása.
     

BIZTOSÍTÁSOK KÖTÉSI KOMBINÁCIÓI

A biztosítások önálló termékként, csomagban vagy kiegészítő biztosításként érhetők el.

Önállóan: Az adott biztosítás önálló termékként kerül megkötésre, nem tartalmaz további szolgáltatásokat. 
Csomagban: A biztosítás Otthon SOS Komfort csomaggal együtt kerül megkötésre, a csomag tartalmazza az Otthon SOS Komfort szolgáltatásait. 
Kiegészítő biztosításként: Az adott biztosítás kiegészítő termékként kerül megkötésre, korábban megkötött Otthon SOS vészelhárítási szolgáltatás mellé.

Csomagok

* Kedvezményes havidíjra abban az esetben jogosult, ha 2022. szeptember 1-je előtt csatlakozott már valamely csoportos biztosítási szerződés keretében elérhető Otthon SOS vészhelyzeti asszisztencia szolgáltatást tartalmazó szerződéshez (Otthon SOS Alap, Plusz, Gázszerviz, Gázőrzők, Gázőrzők Plusz, Házmester-24), vagy van korábban megkötött és élő Otthon SOS Komfort biztosítása.
 **A Biztosító biztosítási időszakonként mindösszesen betegség/balesetre szóló szolgáltatásnál legfeljebb két biztosítási eseményre, továbbá egy felelősségi eseményre, biztosítási eseményenként pedig a szolgáltatási limit összegéig, káronként teljesítendő összeget téríti meg az önrész levonása után. 
Önrész: A kisállat-biztosítási csomag 10 000 forintos (levonásos) önrészt tartalmaz. Kérjük, a biztosítás megrendelése előtt ismerje meg az kisállat-biztosítást, olvassa el a biztosítási feltételeket. Az állatorvosi kezelések költségei a biztosítási feltételekben szabályozott módon térülnek.

Egyszerű működés

  • Keresse fel bármelyik engedéllyel rendelkező állatorvost, sürgősségi klinikát vagy szakorvost.
  • Gondoskodjon kedvence gondozásáról, és fizesse ki az állatorvosi számlát.
  • Küldje el a költségeit igazoló számlát, valamint a Gyakori kérdésekben (Mit tegyek kár esetén?) felsorolt dokumentumokat a Europ Assistance Magyarország Kft., 1132 Budapest, Váci út 36–38. címre.
  • A számla ellenértékét 15 napon belül (átutalással) visszatérítjük.

Megrendelés