Kiszámítható mindennapok a rohanó világban

Kiszámítható mindennapok a rohanó világban Az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően különböző történetekkel, visszajelzésekkel találkozunk. Arra gondoltunk, milyen jó lenne ezeket megosztani a nagyközönséggel, hiszen ezek mind olyan esetek, amelyek bárkivel előfordulhatnak és tanulságosak lehetnek a hétköznapokban. Ezen felbuzdulva folytatjuk blogbejegyzéseinket, amelyekben minden alkalommal más és más érdekes sztorit osztunk meg.

Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor a hónapokkal ezelőtt egyeztetett időpontot az utolsó pillanatban lemondja a szerelő, vagy még rosszabb, ha egyszerűen nem jelentkezik, és persze el sem jön… Minden ehhez hasonló esetben az erre szánt időnk, kivett szabadságunk kárba vész. 
Ügyfelünk gyógytornászként dolgozó, egyedülálló édesanyaként különösen nehezen tudja megszervezni, hogy adott időpontban otthon legyen, és legalább fél nap szabadságot ki kell vennie. Ezért is örült nagyon, amikor pár hónappal ezelőtt talált egy szerelőt, aki az általa megadott időpontban el tudta vállalni az éves gázkészülék-ellenőrzést. Azonban az ellenőrzést megelőző napon a szerelő váratlanul lemondta a látogatást. Ilyenkor a szokásos csalódottságon túl az is érthető, hogy az embernek már semmi kedve újra szerelő után kutatni és ismét időpontot egyeztetni.

Anyuka fekszik gyermekével

Szerencsére ügyfelünk szomszédja már akkor is jól ismerte szolgáltatásainkat, és azonnal minket javasolt. Elmesélte neki, hogy pár héttel ezelőtt beletörte a kulcsot a bejárati ajtó zárjába, és emlékezett rá, hogy korábban már megkötött egy Otthon SOS asszisztencia biztosítást, aminek köszönhetően pár óra alatt kiértek a szakemberek, és azonnal ki is cserélték a zárat az ajtóban. Az esetet követően gyógytornász ügyfelünk is jobban beleásta magát a biztosítással kapcsolatos információkba, így megtudta, hogy szinte bármilyen, a háztartásban történő káresemény esetén a nap 24 órájában hívhatók kárbejelentő segélyvonalaink, s vészhelyzet esetén kevesebb, mint 4 óra alatt ki is érkeznek szerelőink a helyszínre, és megkezdik a hiba elhárítását. A legjobb dolog az egészben, hogy ez a biztosításban meghatározott kártérítési összegig nem jelent kirívó költséget, a havi energiaszámla kiegyenlítésekor kell csupán pár száz forinttal többet befizetni a biztosítás díjaként
A szakmai megbízhatóság, kiszámíthatóság, pontosság meggyőzte az akkor még csak leendő ügyfelünket, hiszen számára épp ezek voltak a fő szempontok egy szerelő kiválasztásánál is. A biztosítással azonban nemcsak szerelőt választott, hanem egy olyan komplett csomagot is, amely ebben a rohanó világban kiszámíthatóbbá és nyugodtabbá teszi mindennapjait.  

Az Otthon SOS asszisztencia biztosítás csupán havi pár száz forintba kerül (a havi díj az energiaszámlával együtt fizethető), cserébe megspórolja az ügyfélnek a jó szakember megkeresésével járó rengeteg időt és energiát, mert még szakiparost is ajánl. A biztosítást kötött ügyfelek számára az év minden napján hívható, 0–24 órás telefonos segítségnyújtás áll rendelkezésre, továbbá vállaljuk, hogy háztartási vészhelyzet esetén a kárbejelentést követően 4 órán belül a helyszínre érkeznek a szakemberek.
Bővebb információért keressék fel a https://mvmbiztositas.hu/asszisztencia-biztositas oldalt!