Elindult az MVM biztosítási blogja!

Elindult az MVM biztosítási blogja! Széles körű szolgáltatási palettával várjuk ügyfeleinket, amelyről blogot is indítottunk annak érdekében, hogy minél részletesebb információt adhassunk az otthonuk kényelmét garantáló biztosításokról. A csupán pár száz forintos előfizetést igénylő szolgáltatáscsomagok, az Otthon SOS Asszisztencia, az Otthon SOS Garancia, az Otthon Gondoskodás és az Otthon Vitál az otthoni vészhelyzetektől kezdve a család védelméig számos váratlan helyzetre kínálnak megoldást.

Íme egy rövid összefoglaló az MVM biztosítási szolgáltatásairól.

Otthon SOS Asszisztencia – háztartási vészhelyzetekre
Csőtörés, dugulás, üveg- vagy kulcstörés, gázvezeték vagy elektromos hálózat meghibásodása miatti káresemény bármikor előfordulhat az otthonában. Az Otthon SOS Asszisztencia szolgáltatással a háztartási vészhelyzetekben 4 órán belül megbízható szakembert küldünk, 0–24 órás segítségnyújtást biztosítunk hétvégén és ünnepnapokon is, valamint 40 000 Ft-os értékben átvállaljuk a javítás költségeit korlátlan alkalommal.
Nemcsak vészhelyzetben, de akár a gázkészüléke éves karbantartásának megszervezésében is segítünk. A hét minden napján 24 órában a rendelkezésére állunk, így javítási, szerelési problémáit az Önnek legmegfelelőbb időpontban oldjuk meg.
 

Otthon Gondoskodás – védelem az egész családnak
Mostantól balesetek és váratlan élethelyzetek – mint munkanélküliség vagy keresőképtelenség – esetén is segítünk Önnek és családjának. A biztosítás kockázatviselése kiterjed a Föld valamennyi országára, a nap 24 órájában bekövetkező balesetekre. Akkor is segítséget nyújtunk, ha ügyfelünket vagy vele közös háztartásban élő családtagját baleset éri.
A számlavédelmi szolgáltatással olyan váratlan nehézségek idején is segítünk, mint a munkanélküliség és a keresőképtelenség. Ilyenkor akár 6 hónapon keresztül, a választott csomagtól függően havi 10 000 Ft vagy 20 000 Ft-tal hozzájárulunk villany- vagy gázszámlája költségeihez.
 

Otthon Vitál – egészségbiztosítás
Mindannyiunk számára fontos az egészségünk megőrzése. Nem mindegy, hogy ha segítségre van szükségünk, milyen gyorsan juthatunk el egy fontos vizsgálatra, mikor kaphatunk szakszerű segítséget. Egészségbiztosításunkkal elkerülheti a sorban állást és a hosszú várakozást, nincs más dolga, mint tárcsázni a nap 24 órájában elérhető vonalunkat. Betegségekkel, gyógyszerekkel kapcsolatos orvosi tanácsadást nyújtunk, tájékoztatjuk intézményi nyitvatartásról, továbbá gyors időpontfoglalást garantálunk szakorvosi rendelésekre. A legmodernebb képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat – a választott biztosítási csomagtól függően – akár 1 000 000 Ft-ig finanszírozzuk.
 

Otthon SOS Garancia – kiterjesztett garancia
Többé nem kell, hogy azért fájjon a feje, mert a garanciaidő lejárta után megy tönkre a mosógép, a hűtő vagy a kávéfőző. Számtalan egyéb elektromos háztartási eszközére is kiterjed a biztosítás, meghibásodás esetén pedig rövid időn belül szerelőt küldünk, aki a helyszínen elhárítja a hibát. Ha komolyabb probléma merül fel, megszervezzük a javítást, akár 500 000 forintig átvállaljuk annak költségét, és díjmentesen haza is szállítjuk az eszközt. Az elvégzett javításokra pedig garanciát vállalunk.
Extra csomagunkkal kiterjesztheti a szolgáltatást táblagépre, okostelefonra és egyéb hordozható eszközökre is. Ezt a szolgáltatást választva akkor is biztonságban tudhatja okoseszközeit, ha azok beáznak vagy egy óvatlan mozdulat következtében összetörnek. 

Az MVM-nél garantáltan egyszerűen, gyorsan és kedvező áron juthat hozzá a biztosítások széles választékához. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!